پرجم و شعار سال جمهوری اسلامی ایران - دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شوشتر

کتابخانه مرکزی دانشکده علوم پزشکی شوشتر

X

اعلام فهرست اعضای هیات علمی یک درصد پراستناد ماه July سال 2019 نظام رتبه‌بندی ESI - Essential Science Indicators

میثم بذرچین| | | 0 نظر | | | |

در فهرست اخیر پژوهشگران پراستناد یک درصد برتر جهان که در ماه July سال ۲۰۱۹ نظام رتبه بندی ESI یا همان Essential Science Indicators منتشر شده است، تعداد پژوهشگران پراستناد علوم پزشکی کشور از ۴۹ نفر به ۷۳ نفر افزایش یافته است. اسامی این همکاران در سامانه علم سنجی اعضای هیات علمی دانشگاه های علوم پزشکی کشور در آدرس http://isid.research.ac.ir/esi در دسترس می باشد. بر اساس این فهرست بیشتر پژوهشگران مربوط به سه حوزه موضوعی داروسازی، اپیدمیولوژی و علوم تغذیه و از نظر وابستگی سازمانی از دانشگاه علوم پزشکی تهران و شهید بهشتی بوده اند.

لازم به ذکر است، نتایج نظام رتبه بندی دوره اخیر ESI براساس میزان استنادات به مقالات منتشرشده در مجلات منتخب بانک اطلاعاتی ISI Web of Science طی فاصله ده سال و شش ماهه، از اول ژانویه ۲۰۰۹ تا پایان آوریل ۲۰۱۹ محاسبه شده است.

Sort by: