پرجم و شعار سال جمهوری اسلامی ایران - دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شوشتر

کتابخانه مرکزی دانشکده علوم پزشکی شوشتر

رتبه بندی مجلات علوم پزشکی کشور بر حسب مقادیر Impact Factor سال ۲۰۱۸

میثم بذرچین| | | 0 نظر | | | |

مقادیر جدید Impact Factor (ضریب تاثیر) مجلات نمایه شده در بانک اطلاعاتی ISI، نسخه ۲۰۱۸ بانک اطلاعاتی Journal Citation Reports منتشر شده و در دسترس می باشد. شاخص Impact Factor جدید مجلات حاصل تقسیم تعداد استنادات سال ۲۰۱۸ بر تعداد مقالات منتشرشده سال‌های ۲۰۱۷ و ۲۰۱۶ مجلات مذکور می باشد. در مقادیر IF) Impact Factor ) جدید،‌ سه مجله International Journal of Health Policy and Management، Journal of Environmental Health Science & Engineering و DARU-Journal of Pharmaceutical Sciences بيشترين مقادير IF را کسب نموده است. مجلهUrology Journal نيز بيشترين رشد مقدار IF را داشته است.
تمامی این اعداد و شاخص‌ها به صورت مستقیم از طریق سامانه منبع ‌یاب وزرات بهداشت در آدرس http://rsf.research.ac.ir در دسترس کاربران دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور قرار گرفته است.
رتبه بندی مجلات علوم پزشکی ایران بر حسب مقادیر Impact Factor سال ۲۰۱۸

Sort by: